Király Ferenc üzente 14 éve

Ezerszer is ujra meg újra -akartam írni.

Válasz

Király Ferenc üzente 14 éve

Az Euro Correct Kft -s bejegyzéshez,

itt a válasz, ez is átverés. Mikor Fogunk már össze és teszünk valamit közösen együtt a csalók ellen, ezrével jönnek az új, de régi is van bőven, de mind ugyanaz a gonosz csaló gazember, csak ezer is ujra meg újra kiderül, hogy báránybőrbe bújt farkasokkal állunk szemben, de mire kiderül, addig már sokszor milliárdokat bezsebelve eltünnek, de, ha itt vannak sem tehetünk semmit, mert a mindenható pénz az úr, és akinél a pénz van, az könnyen igazolja magát, a korrupt világunkban.
http://www.vasnepe.hu/fokuszban/20090130_keszpenz_sorsolassal

Válasz

Király Ferenc üzente 14 éve

Szerintem teljesen igazad van!

Válasz

Hegedűs Éva üzente 14 éve

Én sem hiszek a mesékben, de talán Neked is érdekes lehet ez a lehetőség.
Nézdd meg: www.cdtraders.sokoldal.hu
Előre szólok, hogy hihetetlen lesz, és mégis igaz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Hogy ki mit hisz az egy dolog, de az a baj, hogy nem csak a hívőket nézik hülyének, hanem mindnyájunkat. Reklámokon keresztül, szédítik be az embereket, amit a mai napig a fél ország be is vesz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

ÉS TE MÉG HISZEL A MESÉKBEN ???!!!???
Őszintén: Menyit kerestél már ezzel ???

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Igen ez valóban jó lehet.
Mennyibe kerül ez a biztosítottnak.
A hitelek sem olcsók és pluszba még egy ilyen biztosítást bevállalni ?
Itt is csak a biztosítók húznak ebből hasznot vagy még egy bőrt ?

Válasz

Golyán László üzente 15 éve

KOVÁCSOLJ ELŐNYT A VÁLLSÁGBÓL!... CSALÁDI EGZISZTENCIA PROGRAM!
www.egzinet.hu ID: 6277 Érdemes megnézni mi ez !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ez nagyon szép, és lehet jó is, de......
Ma Magyarországon a hitelintézetek monopóliuma példátlan. Ennek oka egyszerű, az államnak is hiteleznek, ennél fogva az állam nem képes a kiszolgáltatott helyzetében olyan szankciókat alkalmazni, amelyek a hitelintézetek tisztességtelen üzleteit, tisztességtelen eljárásait kordában tarthatná. Amennyiben nem így volna, akkor a hitelintézetek lényegesen egyenlőbb pozíciüóban volnának a hitel felvevőkkel. Sajnálatos, hogy azok a hitelintézetek, akik képesek akkora haszonra, hogy milliárdos luxus irodákat építenek a betétesek pénzéből és a hitelt felvevőkön szerzett haszonból, még képesek panaszkodni, és van aki hisz is nekik.
Az igazság az, hogy a világvállságot a pénzintézeteknek köszönhetjük, ennek ellenére, nem őket súlytja, hanem a betéteseket és a hitelt felvevőket, a vállságon a hirtelintézetek -mint a válság okouói - csak profitálnak.

Válasz

Holencsik Józsefné üzente 15 éve

Nos már nagyon régóta keresek munkát,ez is csak olyan mint a többi???

Válasz

Horváth Erzsébet üzente 15 éve

A kilakoltatások azonnali leállítását követelik az "otthonvédők" - közölte a Magyar Szociális Fórum elnöke, Simó Endre. A Magyar Szociális Fórum és a Civil Nemzeti Csúcs, valamint a Civil Összefogás Fórum azzal a felhívással fordul a társadalmi szervezetekhez, szakszervezetekhez, politikai erőkhöz, hogy "Otthonvédők néven fogjanak össze és biztassák az érintetteket kiállásra és összefogásra önmagukért, hogy társadalmi ellenállással megakadályozzák a kilakoltatásokat, az otthonok elárverezését, az emberek utcára kerülését, családok szétzüllését". Ismereteik szerint 750 ezer devizahiteles ember otthona kerülhet veszélybe, ha nem tudja törleszteni adósságát. Azt is közölték, hogy jelenleg a devizahitelesek 40 százaléka több mint egy hónappal késlekedik a törlesztéssel.

Válasz

Kádár Irén üzente 15 éve

Én olyan munkahelyen dolgozom, ahol nagyon megbecsülik, ha jól teljesitek.Igy a hitel fizetése sem lehet probléma.Egyébként azt tanácsolom a hiteleseknek, hogy beszélgessenek el egy pénzügyi tanácsadóval, mindig van egy jobb megoldás.
Kádárné Irén

Válasz

Varga Melinda üzente 15 éve

EURÓ Correct Kft. én ide mennék de nem merek nézzetek utána!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

KERESS 5000 EURÓT KÖNNYEDÉN
Könnyû pénzkereset!!! Megeri!!!!

http://onlinepenz.akarki.hu/

Erdemes megnezni!!!

Válasz

NAGY JÓZSEF üzente 15 éve

fojtatás következik:
De inkább a drágább de stabilabb mellett döntöttem szerencsémnek és józanítélőképességemnek köszönhetően! Nade az is tény hogy a Bankoknak is kikéne venni a részüket a veszteségből és nem kéne mindent áthárítani a kliensekre! PLD.: A hiteltörlesztést a kamatokkal az első törlesztési hónaptól az utólsó hónapig folyamatosan és arányosan elosztva kéne voni illetve törleszteni! Így nem maradna+ egyben a tőrzstőke amit ijenkór még lehet növelni mondván különben a bankot veszteség éri miköben nyereséggel zárja az évet ésa hitelesek közben belegebednek tönkremennek! Mert így az embereknek joggal az a benyomása hogy a bank nemmás mint uzsorások gyülekezete! (ill.azok megbízottjai!)

Válasz

NAGY JÓZSEF üzente 15 éve

>Én is azt mondom hogy hamár valaki rászánja magát és felvesz valamijen hitelt, ne sajnálja azta kis különbözetet a hitelfedezeti biztosításra ésakkór nem kerül ijen bajba! Amúgymeg forintalapú hitel meg svájcifran alapúhitel ide vagy oda én amondó vagyok hogy nemkéne sírniuk a hitelfelvevőknek hamár a svájcit vállasztották mert ha nincs a válság akkór röhögtek vólna amarkukba a forintalapú hitelfelvevőkön merthogy akkór mennyit nyertek vólna! JA ha valaki vállalja a kockázatot (úgymint a kötvényeknél) ahol egyszer fennt, egyster lent, az vállalja a végeredményt is ami lehet nyereség de lehet veszteség is! Egyébként egycipőbe járhatnék velük ha énis abba a hibába esek hogy rosszúlmérlegelve azt választom amejik mindenkit a csődszélére sodor!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ha nem akarsz ölbe tett kézzel ülni,s várni,hogy változzon valami, akkor nézd meg a weboldalt,s gondolkozz el az ajánlaton!
http://www.capicon-group.hu
Ajánlókód:HU-1779

Válasz

Varga Sándor üzente 15 éve

http://www.youtube.com/watch?v=X1Rs8qP0TWc

Ezt érdemes megnézned! Döntsd el mit akarsz! Élni, vagy életed végéig dolgozni.
Mérlegelj, és írj: davepelzer@freemail.hu

Válasz

Pfeffermann Judit üzente 15 éve

www.internet-munkalehetoseg.blogspot.com

Válasz